TEAM SelfMade MMA

Team SelfMade MMA är ett team som tävlar och representerar SelfMade MMA. Vi hjälper varandra inför tävlingar, tränar ihop (tävlingsgruppen) vi sätter upp individuella mål och träningsupplägg. vi är ett gym med framtidsvision och mål. det är viktigt för oss att alla våra medlemmar utvecklas och känner sig hemma. alla nybörjare kommer snabbt in i gruppen eftersom vi alltid hjälper varandra oavsett nivå.

Timmy Ivarsson

Muay thai, MMA

Timmy är en utbildad tränare med lång erfarenheter inom träning samt diverse sporter. Han har varit tränare i ca 4år och personlig tränare i 2år. han är själv aktiv tävlande inom kampsport och brinner för att utveckla individer i alla åldrar.

Instagram: Timmy_ivarsson_MMA

Tel: 0723300603

Jimmy Fuentes

Head coach, Boxning, MMA

Jimmy är grundare och huvud coach på SelfmadeMMA. han har över 10 år erfarenhet av sporten och är evolutionär när det gäller fighting. Han brinner för att sprida kampsporten till alla Sveriges hörn.

Instagram: jimmy_fuentes

Tel: 0707658277

Jenny Laitinen

Tjej Muay Thai, Assist tränare

Jenny är en Licencierad fysioteraput och hjälptränare. Hon är driven och pedagogisk, hon kan sin sak. Hennes vision är att kunna leva med att hjälpa andra med Kampsport.

Instagram; Jennylaitinen

Tel: 0704226634